Påmelding Førjulstreff 2019 torsdag 12. desember

Velkommen til en av årets viktigste møteplasser for vindkraft!

Nasjonal ramme for vindkraft ligger vindstille. Det blåser kraftig rundt utbygginger, samtidig ser flere mot havbasert vind.

På Førjulstreffet vil vi se på mulighetene for norsk vindkraft framover både til lands og til havs. TrønderEnergi vil fortelle om sine prosjekter og dele erfaringer fra hvordan det er å stå i stormen og hvilke grep de har gjort for å møte motstanden.

Equinor satser stort innen global havbasert vind. De har besluttet å bygge ut Hywind Tampen, verdens første havvindpark som skal bidra til å elektrifisere olje- og gassplattformer. Vi får høre deres planer framover. 

Samtidig har mulighetene innen drift og vedlikehold ikke vært større. MainTech, Folla Tech, SOFT, mfl. vil fortelle om behov, muligheter og krav innen drift og vedlikehold vindkraft. I tillegg får vi siste nytt fra forskning og utdanning ved NTNU og SINTEF.

Meld deg på Førjulstreffet på i dag!

Førjulstreffet er på Scandic Nidelven, Trondheim 

Påmeldingsfrist mandag 9. desember 2019

Program

Påmelding Windcluster Norways Førjulstreff 2019

    Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden